Головні Новини
Подобається

Неприбраний сніг чи ожеледь: Українці можуть отримати гроші за падіння на льоду, що потрібно знати

31/01/2019
Неприбраний сніг чи ожеледь: Українці можуть отримати гроші за падіння на льоду, що потрібно знати

Якщо людина послизнулася і травмувалася через неприбраний сніг та ожеледь, то вона має право отримати грошове відшкодування.

Про це повідомляє «Юридична газета» в Фейсбуці.

У разі падіння під час ожеледиці необхідно зафіксувати місце події (сфотографувати на мобільний), знайти очевидців, а також пошукати відео з камер спостереження (якщо вони були встановлені в тій місцевості). Далі потрібно викликати швидку допомогу або звернутися в травмпункт.

Після огляду лікарів потрібно обов'язково зберегти всі довідки. Потім слід знайти відповідального за утримання території або будівлі, біля якої сталася травма на льоду. Балансоутримувачу слід висунути претензії щодо відшкодування збитків (наприклад, гроші на лікування або компенсація за розбитий при падінні телефон). Якщо питання не вдалося вирішити за згодою сторін – подати позов до суду.

Нагадаємо, раніше народний синоптик Леонід Горбань розповів, що нинішня тепла погода збережеться до 4 лютого. Після в Україну приблизно на 10 днів прийдуть сильні морози, вдень похолоднішає до -14 … -8 ° C. А вночі в північних областях температура місцями опуститься до -25 .. -30 ° C.


                         



Коментарі