Головні Новини
Подобається

Все зміниться вже з лютого: у “ПриватБанк” виступили з заявою

23/01/2019
Все зміниться вже з лютого: у “ПриватБанк” виступили з заявою

Державний банк “ПриватБанк” попередив клієнтів онлайн-банкінгу, що в лютому цього року повністю оновить дизайн мобільного додатка Приват24.


“З лютого ми плануємо запустити оновлений Приват24”, – заявив член правління, керівник електронного бізнесу ПриватБанку Сергій Харітіч виданню Фінклаб.

 

Також Харітіч додав, що стара версія програми буде працювати до кінця 2019 року, повідомляє Politeka.


Крім зміни дизайну додаток стане підтримувати кілька карт, в тому числі і інших банків. Усередині однієї програми можна буде виконувати різні операції: поповнювати рахунок, переводити гроші з карти на карту і також оплачувати комунальні послуги.


Також в онлайн банкінг Приват24 підключили функцію аналітики для аналізу витрат і оновлений розділ з шаблонами платежів і пошук за додатком. Нове додатки “ПриватБанку” онлайн-банкінгу Приват24 буде розроблено як для Android і iOS.

Нагадаємо, що клієнтка ПриватБанку поскаржилася, що її гроші забрали і не хочуть віддавати. Державний банк ПриватБанк у властивій його операторам манері, вибачився перед незадоволеною клієнткою і спробував пояснити ситуацію, що склалася.


Клієнтка розповіла, що 19 грудня 2018 року о 08:45 (банкомат ATM CAZA3657 DN00 Entuziastiv str. Dniprorudne, UA) не видав за запитом 1000 грн., Але гроші з рахунку було списано. Банкомат при видачі грошей, перезавантажився і завис.

Після подачі заяви жінка почекала кілька днів і знову звернулася в Укргазбанк, працівник банку повідомив, що відповідь Приватбанк за запитом так і не дав. Жінка обурюється, що це питання ПриватБанк не може вирішити хоча і пройшов практично місяць з моменту відправки запиту.


                         



Коментарі