Головні Новини
Подобається

“Новорічний подарунок”: “Київстар” проводить безкоштовну акцію для своїх абонентів

01/01/2019
“Новорічний подарунок”: “Київстар” проводить безкоштовну акцію для своїх абонентів

Український мобільний оператор «Київстар» проводить новорічну акцію на 4G-інтернет. Про це повідомляє прес-служба компанії.

З 3 грудня 2018 року по 14 січня 2019 року компанія робить безлімітний 4G-інтернет для кожного абонента. Акція не стосується 2G і 3G, в цьому випадку тарифи на послугу залишаються колишніми.

У «Київстарі» запевняють, що для отримання безкоштовного безлімітного 4G-інтернету абонентам не потрібно підключати додаткові пакети або послуги – він надається автоматично. А в період дії акції з користувачів не стягуватиметься додаткова плата. Для отримання безліміту потрібно тільки вчасно оплатити своє тариф.

Правда вже 15 січня українців чекає інший сюрприз від мобільного оператора.

"Київстар" відмовляється від своїх старих тарифних планів. Людям тепер доведеться терміново шукати заміну.

Так, з 15 січня по 15 лютого 2019 будуть відключені 13 пакетів оператора, які створювалися 5 і більше років тому.

Інформацію про закриття старих тарифних планів «Київстар бізнес" отримають у вигляді смс-повідомлень або від фахівців call-центру.

Провідний спеціаліст із зв'язків з громадськістю компанії «Київстар» Ірина Леліченко розповіла про деякі подробиці відключення:

"У зв'язку з припиненням дії деяких старих тарифних планів, групі абонентів було запропоновано вибрати і самостійно перейти на будь-який інший діючий тариф Київстар. Тільки в тому випадку, якщо абонент не зробить свій вибір самостійно, компанія запропонує йому обслуговування в тарифному плані з урахуванням використання послуг мобільного зв'язку по його номеру ".


                         



Коментарі