Головні Новини
Подобається

Магнітні бурі в грудні 2018: коли очікувати і як себе вберегти від їхнього впливу

05/12/2018
Магнітні бурі в грудні 2018: коли очікувати і як себе вберегти від їхнього впливу

У листопаді метеозалежні люди могли зітхнути з полегшенням – так, за місяць нам довелося пережити лише одну слабку магнітну бурю і кілька днів збуреності геомагнітного поля.

Грудень у цьому плані також порадує спокоєм і стабільністю, які будуть порушені лише під час декількох днів, коли геомагнітне поле землі буде активніше. Детальніше про те, коли очікувати магнітні бурі в грудні 2018 і як їх пережити з найменшою шкодою для здоров'я і самопочуття, читайте далі.


Грудень – досить активний у всіх планах місяць: це час вибору подарунків під ялинку, пошуку ідеального новорічного образу, планування меню, збору компанії для новорічного вечора, корпоративів, та й взагалі гарного настрою! У розплановані до хвилин дні ніяк не входять неприємні симптоми у вигляді головного болю, перепадів тиску, болі в серці, нудоти і запаморочення, що  часто виникають під час магнітних бур.

І, на щастя, геомагнітна обстановка в грудні буде досить спокійною, особливо в порівнянні з попередніми місяцями. Так, в грудні 2018 магнітних бур не очікується зовсім. Лише кілька днів геомагнітне поле землі буде неспокійним – 1, 2, 7 і 8 грудня. Втім, зовсім розслаблятися не варто: не забувай, що організм може дати збій не тільки в дні, відмічені на календарі магнітних бур на грудень жовтим, а й за кілька днів до і після. Читай далі, що потрібно робити, щоб полегшити свій стан в розпал магнітних бур, а що робити категорично заборонено.


Незважаючи на те, що грудень буде спокійним для метеозалежних людей місяцем, все ж рекомендуємо дотримуватися універсальних правил, які допоможуть тобі відчувати себе відмінно: уникай стресових ситуацій, виключи алкоголь і цигарки, а також забудь про важкі навантаження, жорсткі дієти, а також відмовся від шкідливої ​​їжі – солоної, гострої і копченої.

Як полегшити стан під час магнітних бур
Свіже повітря, здорова їжа, підтримання оптимального водного балансу в організмі, позитивні емоції і режим сну – ось твої головні помічники в боротьбі з неприємними симптомами під час магнітних бур.
Якщо ж цей універсальний набір рекомендацій тобі не допомагає, звернися до лікаря, який визначить причини поганого самопочуття і порадить індивідуальні методи полегшення стану під час магнітних бур. І, мабуть, найважливіша рекомендація від лікарів: якщо ти страждаєш захворюваннями серцево-судинної системи, завжди носи з собою необхідні ліки і пляшку простої води.


                         



Коментарі