Головні Новини
Подобається

Європейська авіакомпанія відмінила рейси в Україну через воєнний стан

03/12/2018
Європейська авіакомпанія відмінила рейси в Україну через воєнний стан

Болгарський авіаперевізник Bulgaria Air призупинив авіасполучення між Софією та Одесою до 16 грудня через введення воєнного стану в Україні. Про це повідомила прес-служба компанії.

"З огляду на оголошення воєнного стану в Україні та рекомендації Міністерства закордонних справ, для безпеки пасажирів національний перевізник Bulgaria Air призупинив рейси між Софією та Одесою в 16 грудня 2018 включно", – повідомила авіакомпанія.

Втім, чи будуть відновлені рейси після 16 грудня, поки не відомо. Це рішення компанія збирається прийняти "в залежності від нормалізації ситуації в Україні".

Для отримання додаткової інформації та допомоги в разі наявності вже придбаних авіаквитків пасажирам радять звертатися в центр обслуговування авіакомпанії.

Нагадаємо, військовий стан в Україні триватиме до 26 грудня, його оголосили через агресію Росії проти українських кораблів в Азовському регіоні. Воєнний стан вводиться в 10 областях – у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Херсонській, Донецькій, Запорізькій областях та внутрішніх водах азовско-керченської акваторії.


                         



Коментарі