Головні Новини
Подобається

“Буде звільнення?”: керівник “Укртрансбезпеки” різко відповів міністру інфраструктури

08/11/2018
“Буде звільнення?”: керівник “Укртрансбезпеки” різко відповів міністру інфраструктури

Міністр інфраструктури Володимир Омелян вимагає звільнення керівника “Укртрансбезпеки” Михайла Ноняка.

В свою чергу Михайло Ноняк опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі відповідь мінстрові інфраструктури:

«Сьогодні мені, як Голові Державної служби України з безпеки на транспорті, і Службі в цілому, дали найвищу оцінку!»

Також він наголосив, що:

«Злодії, які обкрадають державу і кожного з нас, в чергове вимагають моєї відставки. Це означає лише одне – ми на правильному шляху!

На сьогоднішній так званій «акції протесту перевізників» не було жодного офіційного, легального перевізника, який має ліцензію, який платить податки! Жодного!».

Проте, на цьому Михайло Ноняк не зупинився та продовжив:

«Нелегальні перевізники, які знищують легальний бізнес, євробляхи, які роблять бізнес на крові, всі вони не хочуть жити згідно з законом, вони не платять податки, не дають працювати тим, хто платить податки, більше того, вони не несуть жодної відповідальності перед пасажиром за його життя і здоров’я! Вони вважають, що можуть тиснути на владу. Вони відверто сьогодні заявили, що не заспокояться доти, доки не посадять в крісло Голови Укртрансбезпеки «свою людину». Їхній цинізм не має меж!

Укртрансбезпека діє виключно в межах і на підставі закону! Життя і здоров’я пасажира – для нас пріоритетне завдання! Доки я очолюю Державну службу України з безпеки на транспорті закон буде один для всіх! Не може водій без ліцензії перевозити пасажирів! Крапка!

Сьогодні, коли наша країна воює з московським окупантом, коли кожен свідомий українець допомагає фронту чим може, вони – уникають сплати податків! У них нема нічого святого! І особливо дивує, що окремі чиновники Міністерства інфраструктури відверто і відкрито підтримують цих нелегалів і злочинців, нехтуючи інтересами держави і легального бізнесу! Ба, більше того, рекомендують привезти сміттєві баки під Кабмін! Мені прикро, ні, мені боляче і гидко, що такі люди обіймають високі посади в державі!».


                         



Коментарі