Економіка України
Подобається

Перші успіхи програми видачі “бебі боксів”: Гройсман розповів про нововведення

25/09/2018
Перші успіхи програми видачі “бебі боксів”: Гройсман розповів про нововведення

Ініціатива видачі пакетів з необхідним для новонароджених українців стартувала у вересні


До кінця року орієнтовно 100 тисяч новонароджених в Україні отримають подарунок від держави – "пакунок малюка" (т.зв. "бебі бокс"), в якому зібрані основні речі для новонароджених в перші місяці життя. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Глава уряду нагадав, що ця ініціатива стартувала у вересні в рамках політики уряду, спрямованої на збільшення народжуваності.

"Уряд ввів нову традицію -"Пакунок малюка". У пакетах, які вже прямують до малюків, є все найнеобхідніше на перший час. Це наш додатковий внесок в здоров'я маленьких українців. Головне, щоб дітей ставало більше", – зазначив Гройсман.

За його словами, вже забезпечуються 59% від заявок, а до кінця року орієнтовно 100 тис. маленьких українців отримають свої бебі бокси.

Нагадаємо, до складу бебі-боксу входять одноразові памперси, серветки, пелюшки, шапочки, повзунки, матрац, пледи, косметичні засоби і термометри. При цьому весь комплект упакований в коробку-люльку з міцного картону з додатково укріпленим дном – вона може служити колискою для немовляти.

Крім речей в наборі є і інформаційні матеріали, які допоможуть новоспеченим батькам розібратися у всіх питаннях по догляду за дитиною.



                         



Коментарі