Головні Новини
Подобається

Антициклон Rodegang насувається на Україну

17/09/2018
Антициклон Rodegang насувається на Україну

Синоптики прогнозують суху і сонячну погоду протягом всього дня у понеділок, на думку синоптиків, українців очікують хороші погодні умови. 

На всій території країни очікується суха і сонячна погода з мінливою хмарністю. Температура повітря залишиться такою ж прохолодною, йдеться в прогнозі погоди Укргідрометцентру. За даними синоптиків, у понеділок очікується суха і сонячна погода, яка буде визначати весь наступний тиждень. 

Над усіма областями України буде антициклон, який дозволить трохи прогріти повітря. Опадів не очікується. Тим не менш, у більшості областей буде домінувати холодна вітряна погода. На заході країни вдень очікується температура близько +19… +24 градусів Цельсія. 

У центральній Україні стовпчики термометрів покажуть до +19… +21 градуса тепла. У південних областях нашої країни буде +20… +22 градуси тепла. На сході країни температура буде трохи нижче – +19… +22. 

Найхолодніше буде на Півночі України: там рівень тепла в денний час буде відштовхуватися від +18 градусів. А вночі стовпчики термометрів опустяться до мінімальної позначки +7 градусів Цельсія.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, у понеділок, в Україні ще збережеться прохолодна погода, але згодом потепліє.  «Проте вже з вівторка, завдяки пануванню над нами антициклону з дивним ім`ям Rodegang, сонце почне гнати градуси вгору. 

Денна температура повітря протягом середи-п'ятниці досягне +24+28 градусів.Отже, увесь тиждень буде чудовим – сонячним та теплим, лише завтра ще – перехідний прохолодний день», – написала Діденко. 


                         



Коментарі