Головні Новини
Подобається

Компанія IKEA в Україні: Президент офіційно оголосив про відкриття першого магазину

12/09/2018
Компанія IKEA в Україні: Президент офіційно оголосив про відкриття першого магазину

Перший магазин шведської компанії IKEA відкриють в новому форматі city store (міський формат), який компанія використовує лише в деяких містах світу.

Про це під час зустрічі з виконавчим директором IKEA повідомив Президент України Петро Порошенко.

"Радий, що перший магазин в Києві бренд відкриє в новому форматі city-store. Такий формат IKEA впроваджує в Нью-Йорку, Копенгагені, Мадриді, Лондоні, Парижі, Стокгольмі. Мені приємно, що серед цих провідних столиць буде Київ. Мільйони українських споживачів чекають, коли в 2019 році двері відкриє перший магазин IKEA в Україні ", – сказав Президент.

"Це правильний момент для заходу ІКЕА в Україну, зважаючи на бізнес-клімат та можливості. Наш перший магазин буде відкритий у наступному році", – підтвердив Вановербеке.

Порошенко зазначив, що сподівається на розміщення в Україні власного виробництва IKEA.

"Україна для цього має все: сировину, деревину, високопрофесійний персонал і унікальні торгові з ЄС та іншими країнами", – розповів президент.

Як повідомлялося раніше, компанія IKEA підписала договір оренди на приміщення площею близько 4000 кв. м з київським ТРЦ Ocean Mall, поблизу станції метро "Либідська". Крім того, ще в липні компанія опублікувала оголошення про набір співробітників в українське відділення.

Довідково: IKEA – транснаціональна корпорація, заснована в Швеції, яка розробляє і реалізує швидко меблі, кухонну техніку і аксесуари для дому. З 2008 року вона є найбільшим в світі меблевим продавцем.


                         



Коментарі