Головні Новини
Подобається

«Не має жодного відношення до кримінального провадження»: суд прийняв рішення щодо арешту майна Арбузова

24/07/2018
«Не має жодного відношення до кримінального провадження»: суд прийняв рішення щодо арешту майна Арбузова

Печерський районний суд Києва скасував арешт майна, яке належить батькові колишнього голови Національного банку України Сергія Арбузова Геннадію. Про це йдеться у рішенні суду.

Згідно з ухвалою, до суду звернувся адвокат з клопотанням про скасування арешту майна, яке за правом власності належить Г. Арбузову, а саме: житловий будинок площею 415,9 кв.м та дві земельних ділянки – 0,1158 га і 0,1798 га.

Адвокат у клопотанні зазначив, що "накладений арешт порушує права та законні інтереси власника майна, оскільки останній не має жодного відношення до кримінального провадження в якому було подано клопотання про арешт майна…".

Також захисник наголосив, що слідство не довело, що арештоване майно було отримане від Сергія Арбузова і набуте незаконним шляхом.

Суд, вивчивши думки учасників процесу, вирішив задовольнити клопотання адвоката і зняв арешт на майно батька Сергія Арбузова Геннадія.

Нагадаємо, у травні 2017 року Генеральна прокуратура України направила повідомлення про підозру колишньому першому віце-прем’єр-міністру України Сергію Арбузову у незаконному фінансуванні упродовж 2012–2013 років створення телекомунікаційної мережі спеціального призначення (ТМСП) за рахунок коштів Державного бюджету України в сумі 220 млн грн.


                         



Коментарі