Головні Новини
Подобається

“Це національна традиція – вкрасти і зіпсувати”: Росіяни попалися на крадіжці відомого українського логотипу

10/07/2018
“Це національна традиція – вкрасти і зіпсувати”: Росіяни попалися на крадіжці відомого українського логотипу

Власник Львівської майстерні шоколаду Андрій Худо має намір подати в суд на Московську шоколадну фабрику, яка, по всій видимості, вкрала відомий логотип його закладу.

Про свої наміри він заявив у Facebook.
"Є питання – є "Московська шоколадна фабрика" з таким логотипом у Москві на вул. Нижня Красносільська, буд. 5? Ключове питання – чи реально у нас зКРИМздили логотип Львівської майстерні шоколаду?" – запитав він.


Підтвердження Худо отримав у коментарях. На офіційному сайті можна побачити дуже схожий логотип. При цьому асортимент закладу також особливо не відрізняється.

"Нічого самі придумати не можуть", "Це національна традиція – вкрасти і зіпсувати": – пишуть користувачі.
На офіційному сайті російскої компанії немає жодних натяків, що це не їхній логотип. 

Популярное: Не найкращі прогнози: Які зміни чекають українців до кінця літа​

І, скоріше за все, до власників чи рекламників Московської шоколадної фабрики дійшла інформація про можливий скандал з плагіатом на львівську фірму, тому з офіційного сайту компанії логотип, який схожий на емблему відомого львівського закладу прибрали, точніше не прибрали, а дещо змінили візуальний образ –  зробили її без "підтікань", які були в оригінальному вигляді. 

Скандальний пост одразу отримав велику кількість коментарів та поширень, де українці усіляко підтримували автора посту і давали свої поради, як варто правильно вчинити в даній ситуаціїї.


                         



Коментарі