Головні Новини
Подобається

Затримка туристів в аеропорту “Київ”: Два рейси до сих пір не вилетіли

02/07/2018
Затримка туристів в аеропорту “Київ”: Два рейси до сих пір не вилетіли

Два авіарейсу до сих пір не змогли вилетіти з аеропорту "Київ". Про це повідомив кореспондент телеканалу "112 Україна".

За його даними, до сих пір затримуються рейси в турецькі міста Анталію і Даламан. Інші літаки вже вилетіли, але не з аеропорту "Київ", а з "Борисполя".

ПОПУЛЯРНЕ: “Тариф на доставку”: За опалення доведеться платити й влітку?

"Пасажири тих рейсів, які все ще затримуються, зараз тимчасово поселені в готелі, де будуть чекати трансферу до" Жулян ". Час, коли все, що залишилися літаки вилетять, до сих пір не відомо", – розповів кореспондент.

У компанії перевізника розповіли, що 177 з 450 пасажирів, рейси яких затримуються, погодилися на поселення в готелях.

Частина киян, яка не може поїхати додому, тому що час вильоту літака постійно змінюється, має намір вимагати матеріального відшкодування.

За словами пасажирів, компанія-авіаперевізник спочатку повідомила, що причиною затримки рейсів є поломка літака, згодом заявили, що причиною збою в рейсах стала заборгованість одного з туроператорів.

Раніше стало відомо, що зі столичного аеропорту "Київ" не літають літаки авіакомпанії "Браво", де з суботи затримують рейси і кілька тисяч туристів не можуть вилетіти, зокрема, в Анталію і Батумі.

Нагадаємо, до Києва з Тунісу вранці 30 червня повернулася частина українських туристів, які застрягли в аеропорту Монастір. У Мінінфраструктури України ситуацію назвали "обурливою" і пообіцяли звернутися в ГПУ, щоб проти туроператора порушили кримінальну справу і позбавили його ліцензії.


                         



Коментарі