Головні Новини
Подобається

Стало відомо, кого призначили новим заступником голови Держрезерву

26/06/2018
Стало відомо, кого призначили новим заступником голови Держрезерву

Голова Держрезерву представив колективу свого нового заступника Дмитра Булатова.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Популярне: “Приїжджатиме за 4 хвилини, а надавати допомогу зможе навіть водій”: Що потрібно знати про реформування швидкої

Так, згідно Розпорядження Кабінету Міністрів України №439-р від 20 червня 2018 року заступником Голови Державного агентства резерву України призначено Дмитра Сергійовича Булатова. Дане призначення відбулось за підсумками конкурсу на зайняття вакантної посади.

У Розпорядженні КМУ зазначено, що Дмитра Булатова призначено на посаду строком на п‘ять років із випробувальним терміном три місяці.

Сьогодні, 26 червня Голова держрезерву Вадим Мосійчук представив свого заступника працівникам  центрального апарату відомства.

У своєму вступному слові пан Мосійчук зазначив, що новий заступник, як і попередні, куруватиме питання управління мобілізаційним резервом.  

 Дмитро Булатов народився 13 серпня 1978 року. Випускник КПІ. У 2001 році закінчив факультет електроніки за спеціальністю інженер мікроелектроніки і напівпровідникових приладів. В лютому 2014 року Дмитро Булатов був призначений на посаду міністра молоді та спорту, де пропрацював до грудня 2014 року. У травні 2015 року був мобілізований для проходження служби у Збройних силах України.


                         



Коментарі