Головні Новини
Подобається

Безконтактна система оплати проїзду на “Укрзалізниці”:дізнайтесь подробиці

25/05/2018
Безконтактна система оплати проїзду на “Укрзалізниці”:дізнайтесь подробиці

«Укрзалізниця» збирається впровадити нові технології безконтактної системи оплати проїзду. Пасажир зможе придбати залізничний квиток на вокзалі в терміналі самообслуговування.

Цю інформацію повідомляє Євген Кравцов, в. о. голови правління компанії.

Популярне: Стало відомо, хто з українців буде отримувати найвищу зарплату

Видання пише, що систему безконтактної оплати протестують на поїздах, які курсуватимуть між станцією «Київ-Пасажирський» і аеропортом «Бориспіль».

«Попередньо передбачено застосування двох нових для УЗ технологій оплати проїзду в поїздах. Перша — встановимо на центральному вокзалі в Києві і в міжнародному аеропорту «Бориспіль» спеціальні термінали для продажу квитків за готівкові та безготівкові кошти. Друга — надамо пасажирам можливість розрахуватися за проїзд безпосередньо в поїздах по технології, яка вже успішно відпрацьована в київському метрополітені спільно з Ощадбанком», — розповів Кравцов.

Крім того, глава «Укрзалізниці» наголосив, що після перевірки безконтактних систем оплати ця технологія пошириться і на інші поїзди — приміські і далекого прямування.

Як повідомляв раніше портал «Знай.uа», на першому етапі курсування вартість квитка на швидкісний поїзд «Київ — аеропорт «Бориспіль» обійдеться приблизно в 80 гривень. Про це у вівторок під час інспектування будівництва лінії залізничного сполучення розповів в. а. голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов, передає «Укрінформ».
 


                         



Коментарі