Економіка України
Подобається

Стало відомо, як працюватиме реєстр отримувачів субсидій. Відомий політик зробив серйозну заяву

24/05/2018
Стало відомо, як працюватиме реєстр отримувачів субсидій. Відомий політик зробив серйозну заяву

Міністр соціальної політики України Андрій Рева розповів, як буде працювати реєстр отримувачів субсидій. Про це Рева розповів в ефірі програми "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна".

"Ми зараз запускаємо реєстр субсидіантів, ми буквально на наступному уряді (засідання Кабміну) продемонструємо, як він працює. Ви можете ввести адресу, оскільки там немає персональних даних, але якщо ви ввели адресу – вам скажуть, чи є за цією адресою субсидія і який її розмір", – зазначив Рева.

Популярне: “Більше 11 грн за кубометр”: Стало відомо, як може вирости тариф на газ в Україні

Раніше повідомлялося, що уряд прийняв рішення про створення реєстру отримувачів субсидій, який дозволить зробити механізм отримання субсидій більш прозорим і контролювати ефективність виплат з державного бюджету. У той же час відзначалося, що доступ до реєстру буде відкрито тільки для Мінсоцполітики та місцевих органів соціального захисту населення для призначення субсидій.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відзначав, що створення реєстру є важливим кроком для верифікації та уникнення зловживань з субсидіями.


 


                         



Коментарі