Економіка України
Подобається

Вже від завтра! Один з мобільних операторів вдвічі піднімає тарифи

29/10/2017
Вже від завтра! Один з мобільних операторів вдвічі піднімає тарифи

Мобільний оператор Vodafone Україна з 30 жовтня збільшить ціни на тарифи Light + і Red XS на 5 і 10 грн відповідно – до 40 і 50 грн в місяць. Про це повідомляуть на сайті мобільного оператора.

Популярне: “Листи щастя” і засідки: які нововведення кардинално змінять життя водіїв в Україні​

Змін в умовах тарифу Light + небагато. Ціна на дзвінки на інші мережі після вичерпання місячного або денного пакету збільшиться з 0,25 до 0,50 грн / хв. Плата за денною безліміт на дзвінки всередині мережі Vodafone залишиться на рівні 2 грн / день, але з 30 жовтня вона буде зніматися кожен день, незалежно від використання.

Що стосується тарифу Red XS, вартість дзвінків на інші мережі поза пакетом виросте в два рази, до 0,50 грн / хв. Обсяг доступного інтернет-трафіку також збільшиться в два рази – до 2 ГБ. У тарифі зміниться система надання інтернет-пакетів після вичерпання місячного ліміту. Якщо раніше користувач отримував кожні 500 МБ за 15 грн, то з 30 серпня клієнт зможе купити 20 пакетів по 100 МБ за ціною 5 грн кожен, що виходить дорожче при покупці такого ж кількості трафіку.

Після виходу новини в Vodafone відзначили, що компанія відкоригувала тарифи з урахуванням постійного зростання собівартості послуг і зробила це останньою серед операторів зв'язку.

"Ми довгий час зберігали поточні тарифи на тлі значних підвищень інших мобільних операторів", – відзначили в Vodafone


                         



Коментарі