Економіка світу
Подобається

Новий рекорд вартості Bitcoin

22/10/2017
Новий рекорд вартості Bitcoin

У п'ятницю, 20 жовтня, криптовалюта Bitcoin (біткойн) подорожчала до нового рекордного значення, переваливши за позначку $ 6000 за один біткойн.

Точніше кажучи, за даними сайту CoinDesk, що відслідковує курси криптовалюти, станом на 15:45 по Києву біткоін коштував $ 6003,81. Зараз вартість одиниці криптовалюти трохи знизилася, і на момент підготовки новини за одну криптомонету дають $ 5,970,72.

За добу курс криптовалюти виріс на 8,7%. І це не зважаючи на побоювання щодо пильної уваги до криптовалюти з боку американських регуляторів. Якщо ж порівнювати з курсом минулого місяця, то зростання складає вражаючі 50,4%. Це при тому, що керівники JPMorgan Chase і BlackRock останнім часом сильно критикували криптовалюту.

Популярне: Стало відомо чому зростають ціни на бензин
В результаті нового стрибка курсу ринкова капіталізація Bitcoin подолала новий рубіж. З урахуванням нинішнього курсу, сумарна вартість всіх біткойнов, що перебувають в обігу, перевищує $ 99,6 млрд (дані Coinmarketcap).

Минулого тижня курс Bitcoin знову повернувся до зростання після падіння більш ніж на $ 2000 після несприятливих новин з Китаю (1, 2 і 3) і взяв планку $ 5855.


                         



Коментарі