Головні Новини
Подобається

Одіозний слідчий Авакова навчає доньку в Британії за 1,5 мільйона на рік

19/10/2017
Одіозний слідчий Авакова навчає доньку в Британії за 1,5 мільйона на рік

Заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції Дмитро Бут на навчання трьох своїх дітей витрачає близько 2 млн гривень на рік.

Популярне: Що зміниться? Гучний старт медичної реформи: все, що ви хотіли знати про неї

На сторінці в соціальній мережі Олександра Бут вказала, що є ученицею гімназії №143 міста Києва, але, найімовірніше, вона паралельно навчається у двох школах. Так само робили і діти президента Петра Порошенка, коли вступали у Concord College в Англії.

Навчання у Sherborne International College коштує дорого. За те, що Олександра тут пішла в 11-й клас, її батько повинен заплатити 40 575 фунтів стерлінгів або 1 млн 417 тис. гривень на рік за курсом НБУ станом на 18 жовтня.

Шкільна форма в цьому коледжі платна й коштує від 350 до 600 фунтів стерлінгів (12 200-21 000 гривень) залежно від обраних речей.

Двоє молодших дітей слідчого навчаються у Києві, але ходять в елітні школи. Так, 11-річний Артем відвідує Олександрійську гімназію – приватну школу з поглибленим вивченням французької мови, де навчання коштує близько 220 000 гривен на рік. 8-річна Маша ходить у модну Новопечерську школу. Рік навчання коштує її батькам близько 300 000 гривень.

Зауважимо, що офіційна зарплата Бута за минулий рік склала 226 тис. гривень. Ще 730 тис. гривень він отримав від здавання в оренду майна. Тобто офіційних доходів Бута і його сім’ї навряд чи б вистачило навіть на оплату навчання дітей, не кажучи вже про інші витрати.


                         



Коментарі