Економіка України
Подобається

Послуги Інтернету в Україні подорожчають на 50 відсотків

09/10/2017
Послуги Інтернету в Україні подорожчають на 50 відсотків

Початку наступного року в Україні буде спостерігатися значне зростання цін на послуги Інтернету. Повідомляє Корупція.Маркет

Популярне: Де в Україні можна купити техніку за безцінь

За найближчі шість місяців, за заявою глави Інтернет-асоціації нашої країни Олександра Федієнко, вартість Інтернету може вирости на 50 відсотків. На цьому, за його словами, зростання цін на ці послуги не зупинитися.

Федієнко повідомив: «Кожен з операторів зараз самостійно приймає рішення, наскільки піднімати ціни на Інтернет. Регулюються вони ситуацією в регіоні, здібностями населення купувати, конкуренцією і т.д. Однак я переконаний, що в найближчі шість місяців зростання цін на дану послугу виростить не менше, ніж на 50 відсотків. Як на мене, так це дуже мало. В результаті, гадаю, зростання цін зберегтися і в подальшому».

В цей же час фахівець зазначив, що підняття ціни на послуги Інтернет в Україні почнеться на початку 2018 року, після того, як пройдуть новорічні свята. У свою чергу самі провайдери повідомляють, що в порівнянні з Європою і навіть країнами СНД, в даний час в Україні неймовірно низькі тарифи на широкосмуговий Інтернет. Їх неможливо порівняти з ростом курсу та інфляцією, тому, щоб вижити і продовжувати розвиватися, оператори Мережі і змушені підвищувати ціни на надання своїх послуг.


                         



Коментарі