Головні Новини
Подобається

Порошенко підписав законопроекти щодо пенсійної реформи

08/10/2017
Порошенко підписав законопроекти щодо пенсійної реформи

Президент Петро Порошенко підписав законопроекти щодо пенсійної реформи. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Популярне: ОККО починає імпортувати природний газ

"Як я і обіцяв, всі пенсіонери вже в жовтні отримають нові збільшені пенсії! Дякую кожному за підтримку", – написав Гройсман.

Нагадаємо, 3 жовтня, Верховна Рада України прийняла у другому читанні і в цілому законопроект № 6614, яким впроваджується пенсійна реформа. "За"проголосували 288 депутатів при мінімально необхідних для ухвалення рішення 226голосах. Голосування відбувалося в присутності глави Пенсійного фонду (ПФ) ОлексіяЗарудного, глави Кабміну Володимира Гройсмана і членів уряду.

Також депутати схвалили в цілому необхідні для запуску реформи зміни до бюджетного кодексу – законопроект № 6617. Цей документ, зокрема, стосуєтьсядотування ПФ і розширює відповідальність місцевих бюджетів із соціальних виплатособам, які не мають права на пенсію. За документ проголосували 255 нардепів. Післяголосування за цей законопроект спікер ВР Андрій Парубій підсумував, що ВерховнаРада завершила розгляд законів по пенсійній реформі.


                         



Коментарі