НАСА відправить на Марс імена всіх бажаючих

05/10/2017
НАСА відправить на Марс імена всіх бажаючих

НАСА відправить на Марс імена всіх бажаючих. Повідомляє Корупція.Маркет.

Популярне: В Україні хочуть запровадити новий податок

Заявки космічне агентство братиме до 1 листопада 2017 року
На сайті НАСА відкрили новий прийом заявок для відправки імен всіх бажаючих на Марс. Про це повідомляє Лабораторія реактивного руху НАСА.

Заповнивши заявку, відвідувач сайту залишить заявку на розміщення його імені в спеціальному мікрочіпі, який буде розміщений на борту космічного апарату InSight. Заявки на відправку імен на Марс космічне агентство братиме до 1 листопада 2017 року.

Раніше в рамках цієї програми чіп з іменами 1,38 млн. Чоловік перебував на борту під час першого польоту космічного апарату НАСА «Оріон» в 2014 році.
Запуск InSight планувався на березень 2016 року, але його перенесли з технічних причин. У 2015 році про бажання відправити свої імена на Червону планету вже заявили понад 800 тис. Землян – їх записали на перший мікрочіп, зміст якого можна перевірити онлайн. Для другої хвилі бажаючих відправити своє ім'я в космос створять інший чіп.

В 2017 році на річне навчання в НАСА в Силіконову долину вперше запрошений українець. Мета програми – зібрати 80 чоловік з усього світу і дати їм можливість, знання і гроші для роботи над проектами, які вплинуть на життя людини протягом наступних десяти років. За всю історію програми в ній не було жодного українця.


                         



Коментарі