Економіка України
Подобається

Порошенко назвав наступну мету України після безвіз

26/08/2017
Порошенко назвав наступну мету України після безвіз


Порошенко вважає, що Україна зможе таки стати членом ЄС та НАТО

Президент Петро Порошенко заявляє, що Україна зрешти відповідатиме критеріям, необхідним для членства в ЄС та НАТО. Про це президент сказав сьогодні в Києві під час урочистостей з нагоди 50-річчя створення Світового конгресу українців.

«Впевнений в тому, що і в подальшому ми можемо розрахувати на таку саму координацію та взаємодію з боку СКУ зусиль нашої держави із захисту суверенітету, територіальної цілісності, незалежності нашої держави і реалізації наших амбіційних європейських і євроатлантичних цілей, бо окремі політики в середині країни та за її межами також не вірять, що ми отримаємо і перспективу членства в ЄС, і перспективу членства в НАТО», – заявив він.

популярне: Хто краде гроші зі смартфонів українців

Нагадаємо, що українсько-литовський проект “плану Маршалла” для України був представлений в європейських інститутах і буде вивчений Європейською комісією, повідомив глава представництва України при ЄС Микола Точицький.

Нагадаємо, раніше стали відомі пропозиції президента Франції Еммануеля Макрона, які передбачають комплекс заходів по врегулюванню на Донбасі.

А євродипломати висловили сумнів з приводу реалізації «плану Маршалла» для нашої країни.


                         



Коментарі