Економіка України
Подобається

“Красиво жить не запретишь!”: облрада придбала авто за 1 млн

10/08/2017
“Красиво жить не запретишь!”: облрада придбала авто за 1 млн

Автопідприємство Івано-Франківської обласної ради замовило у ТОВ «Класик-Авто» автомобіль вартістю 1,11 млн гривень

Про це свідчать дані системи ProZorro.

Так, семимісний кросовер Toyota Highlander 2.7L Comfort 2017 випуску з має круїз-контроль, трьохзонний клімат-контроль, камеру заднього виду з динамічною проекцією, аудіосистему Toyota Touch 2 (радіо, СD / MP3 / WMA) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 6.1 і 6 динаміками, подушки безпеки.

Як стало відомо, єдиним конкурентом «Класик-Авто» на торгах було ТОВ «Сервісний центр «Діамант»  Павла Волкова з міста Червоноград Львівської області, чия пропозиція була трохи вище – 1,12 млн грн. Очікувана ціна склала 1,20 млн грн.

Відзначимо, що директором і власником Івано-Франківського ТОВ «Класик-Авто» є депутат Вовчинецька сільради Івано-Франківської області Василь Угренюк. 1 січня цього року комунальне підприємство Івано-Франківської облради з експлуатації майна вже укладав угоду з ТОВ «Класик-Авто» про постачання семиместной машини, правда, за меншою ціною – 1,05 млн грн.

Проте договір було розірвано через порушення виявлені під час закупівлі порушеннях: комунальне підприємство вказало конкретну торгову марку автомобіля, деталізувавши технічні характеристики авто, що призвело до обмеження конкуренції. Крім того, «Класик-Авто» був пов’язаний з іншим учасником аукціону, тому облрада Toyota Highlander не отримав.

Популярне: Це не їдять навіть таргани: які продукти вбивають настрій
 

Пізніше, в липні 2017 го, автопідприємство Івано-Франківської обласної ради придбало у ТОВ «Класик-Авто» легковий автомобіль Toyota Camry за 792 тис. грн. Єдиним конкурентом на торгах тоді теж було ТОВ «Сервісний центр «Діамант». До речі, Івано-Франківська обласна рада очолює «свободівець» Олександр Сич.

Як раніше писала Politeka, журналіст і редактор видання «Наші гроші» Юрій Ніколов розповів про нові факти корупції в Дніпрі. На цей раз – під час закупівлі товарів для одного з дошкільних закладів міста.


                         



Коментарі