Економіка України
Подобається

Новим керівником “Укртрансгазу” став поляк (фото)

08/08/2017
Новим керівником “Укртрансгазу” став поляк (фото)

Стало відомо про нового керівника “Укртрансгазу”

Як повідомили в прес-службі “Нафтогазу”, новим главою компанії стане технічний директор польської PGNiG Technologie Павло Юзеф Станчак.

Відзначається, що наглядова рада “Нафтогаз України” одноголосно погодив обрання на пост президента оператора газотранспортної системи України держкомпанії “Укртрансгаз” поляка Станчака.Screenshot_9

Повідомляється, що в даний час поляк працює технічним директором – членом правління PGNiG Technologie S.A. і відповідає за проектування і будівництво нових газопроводів.


 Дивіться також: Де в Україні можна купити техніку за безцінь

В цілому, Станчак більше 25 років працює в галузі транспортування, розподілу та зберігання газу. Так, в період 2003-2004 роки він в компанії PGNiG займався відділенням функції оператора газотранспортної системи і створення незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S.A.

Також в компанії він відповідав за розробку і виконання інвестиційних планів, поточну технічну підтримку газотранспортної системи, координацію процесів отримання дозволів та ліцензій з відповідними державними регуляторами та органами.


                         



Коментарі