Економіка України
Подобається

Скандальні МАУ користуються пільгами, які і не снилися Ryanair

28/07/2017
Скандальні МАУ користуються пільгами, які і не снилися Ryanair

МАУ користується знижками, яким позаздрить будь яка авіакомпанія

Генеральний директор аеропорту “Львів” Тетяна Романовська розповіла про програму знижок, якою користується авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України”

Так, МАУ отримують знижку у розмірі 80% по аеропортовим зборам на обслуговування кожного додаткового регулярного рейса. Влітку ця кількість сягає 80 рейсів на місяць, взимку – 60.

Міжнародна асоціація повітряного транспорту та МАУ уклали договір щодо наземного обслуговування 1 січня 2014 року, згідно з яким і визначаються програми знижок.


дивіться також: Податок на пенсії скасують для 500 тисяч українців

18 травня 2016 року аеропорт “Львів” з метою стимулювання зростання перевезень прийняв Положення про знижені коефіцієнти до граничних ставок аеропортових зборів, послуг з наземного обслуговування повітряних суден і пасажирського обслуговування”, – зазначила Романовська.

Аеропорт “Львів” пропонував МАУ внести зміни у договір, щоб відобразити зміни, але авікомпанія не зверталася з клопотанням про те, що хоче вибрати іншу програму знижок.

“МАУ користується значно вищою знижкою – у розмірі 70% (згідно з пунктом 3.5 Положень)! Прагнення МАУ отримати знижку в розмірі 50% замість 70% є як мінімум нелогічним”, – додали в аеропорті “Львів”.


                         



Коментарі