Економіка України
Подобається

Семенченко пояснив, як Ахметову довелося розщедритися через блокаду

03/07/2017
Семенченко пояснив, як Ахметову довелося розщедритися через блокаду


Стало відомо, як вплинула блокада Донбасу на роботу підприємств, які підконтрольні Рінату Ахметову

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє народний депутат от «Самопомичи» Семен Семенченко.

“До проросійського олігарха Ахметова нарешті дійшло, що блокада це надовго. Слідом за державними Зміївською та Трипільською ТЕЦ, тепер і ДТЕК Ахметова почала переробку своїх ТЕЦ під газове вугілля. І це дуже серйозний крок вперед до нашої енергетичної незалежності. Напевно найбільший за три роки війни”, – пише Семенченко.

Таким чином, він прокоментував інформацію про те, що компанія “ДТЕК” скандального бізнесмена Ріната Ахметова почала розробку проектної документації на пехід антрацитових енергоблоків №7 і №8 Придніпровської ТЕС на спалювання газового вугілля.

Також Семенченко зазначив, що факт переходу на газове вугілля свідчаить про те, що “казки, про неможливість існування України без вугілля з ОРДЛО розсипаються як картковий будиночок”.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради Вікторія Войціцька розповіла про те, як Івано-Франківська обласна рада прийняла рішення по Бурштинській ТЕЦ.


дивіться також: Лайфхак для жителя багатоповерхівки: як урізати платежі на третину

«Тільки що Івано-Франківська обласна рада прийняла звернення з цього питання, створив контрольну комісію і ініціювала повну перевірку виконання інвестиційних зобов’язань Ахметовим. Велике спасибі депутатам, а найголовніше ветеранам АТО Івано-Франківської області», – повідомила вона.


                         



Коментарі