Економіка світу
Подобається

Названо найпривабливішу роботу у світі

29/05/2017
Названо найпривабливішу роботу у світі


Організація World Life Experience оголосила про набір туристичної групи, в обов’язки яких входить відвідування 40 країн світу

Як повідомляється в тургрупу набирають 12 людей. В обов’язки туристів входить подорож протягом одного року по 40 країнам світу та участь в соціальній роботі – допомога бідним і бездомним.

Згідно з оголошенням, місячний оклад мандрівника становитиме 2,5 тис. євро, це при тому, що організація бере на себе оплату витрат на проїзд, проживання, харчування, страхування та базову медичну допомогу.


дивіться також: Лайфхак для жителя багатоповерхівки: як урізати платежі на третину

Організатори повідомили, що вони шукають людей віком від 20 до 35 років зі всього світу. Загалом вони планують вибрати шість чоловік будь-якої статі, серед яких досвідчена людина 30-35 років, любитель пригод 25-35 років, мандрівник 28-35 років, заводила 24-32 років, волонтер 20-35 років і студент 20-25 років. протягом подорожі всі учасники будуть діяти в групі.

Всі шість чоловік будуть письмово розповідати про свої враження, додаючи фотографії та відео. Звіти будуть опубліковані на офіційному сайті проекту, а також в соціальних мережах.

Протягом річної подорожі мандрівникам нададуть два тижні відпустки, під час якого вони зможуть навідатися на батьківщину, щоб побачити близьких.

Організатори підкреслюють, що основна мета проекту – підвищення обізнаності про соціальне та культурне різноманіття в світі. Заявки від охочих будуть прийматися до 30 червня включно.


                         



Коментарі