Головні Новини
Подобається

Гройсман звернувся до органів місцевого самоврядування

22/05/2017
Гройсман звернувся до органів місцевого самоврядування

Залишки коштів загального фонду всіх місцевих бюджетів України за станом на 1 травня 2017 року склали 47,4 млрд грн, при цьому з початку 2017 року залишок коштів збільшився в 1,4 рази. Повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці в Facebook.

Популярне: Безвіз: як правильно оформити паспорт дитині

"Напередодні літа хочу попросити органи місцевого самоврядування активніше використовувати можливості, які надає децентралізація. Останні дані свідчать: залишки коштів загального фонду всіх місцевих бюджетів України на 1 травня 2017 року склали 47,4 млрд грн", – написав Гройсман.

Згідно розміщеної прем'єром інформації, на 1 травня на казначейському рахунку у місцевих органів влади перебувало 38,3 млрд грн, ще 8,1 млрд грн – на депозитних рахунках в банках.

З початку 2017 року залишок коштів збільшився на 13,8 млрд грн, або в 1,4 рази. При цьому залишок коштів у об'єднаних територіальних громад склав 2,1 млрд грн, збільшившись з початку року на 1 млрд грн.

"Поки на вулиці гарна погода, можна багато чого зробити для благоустрою міст і сіл, ремонту доріг і тротуарів, шкіл, садків, амбулаторій, ФАПів тощо", – написав Гройсман.


                         



Коментарі