Технології
Подобається

Новий додаток для смартфона допоможе виявити чоловіче безпліддя

24/03/2017
Новий додаток для смартфона допоможе виявити чоловіче безпліддя

Британські вчені розробили спеціальний додаток, яке дозволить виявити чоловіче безпліддя. Програма всього за п'ять секунд визначає ступінь активності сперматозоїдів, інформує Корупція Маркет

Вчені спростили виявлення чоловічого безпліддя, тепер визначити активність сперматозоїдів можна швидше, ніж пройти тест на вагітність. Багато чоловіки соромляться здавати аналіз на визначення фертильності у спеціалізованих установах. 

Популярне: В Україні скасували обов’язкові печатки для бізнесу

Тепер цю процедуру можна зробити в домашніх умовах і абсолютно анонімно. Точність створеного програми дуже висока, а швидка видача результату дозволяє істотно заощадити час.

Вартість програми, що виявляє чоловіче безпліддя становить 4 фунта. Його розробники повідомляють, що прототип пристрою був зібраний з запасних деталей DVD і CD-приводів, загальна вартість яких становила 4,5 долара. 

Для того щоб пройти тест, досить помістити зразок сперми на спеціальний одноразовий держатель, який підключається до смартфону через USB. Результати видаються практично миттєво на екран смартфона. 

Додаток пройшло тестування з допомогою 10 добровольців. Програма добре зарекомендувала себе як надійний і швидкий засіб встановлення чоловічої фертильності.
 


                         



Коментарі