Економіка України
Подобається

Не мрія, а реальність! Українці можуть отримати нові дешеві авто від 154 тисяч гривень

12/03/2017
Не мрія, а реальність! Українці можуть отримати нові дешеві авто від 154 тисяч гривень

На Європейському ринку можуть з’явитися нові, супердоступні моделі. Індійський бренд Tata представила дві абсолютно нові субкомпактні моделі: кросовер Nexon і седан Tigor на Женевському автосалоні.

Чотиримісний седан Tata Tigor може похвалитися досить значним багажником, який вміщує в себе до 420 літрів поклажі. Моторна гамма седана складається з двох трициліндрових двигунів: 1,2-літрового бензинового, що розвиває 85 кінських сил, і літрового турбодизеля, з віддачею в 70 кінських сил. Обидва мотори агрегатуються з двома коробками передач: 5-ступінчастою «механікою» і РКПП з такою ж кількістю передач.

На індійському ринку седан Tata Tigor пропонується за ціною від 380 тисяч рупій, що за актуальним курсом відповідає 154 тисяч гривень.

Популярне: Заступник голови Нацбанку повідомив погані новини для українців​

На відміну від седана, цінник на кросовер Nexon поки ще не названо навіть на домашньому ринку, але вже точно відомо, що він буде дорожче.

Моторна гамма паркетника також складається з двох агрегатів. Початковим двигуном стала 1,2-літрова бензинова «турботрійка», характеристики якої поки тримаються в секреті. Крім неї, на Tata Nexon буде встановлюватися півторалітровий турбодизель, що видає 110 кінських сил. Коробок передач також дві: або 6-ступінчаста механіка, або РКПП.


                         



Коментарі