Технології
Подобається

Секрети Viber: куди діваються ваші чати?

11/03/2017
Секрети Viber: куди діваються ваші чати?

Viber анонсував нові можливості для конфіденційного спілкування в месенджері. Користувачі програми зможуть створювати «секретні чати», які будуть знищуватися через заданий проміжок часу. Функція буде корисна в тих випадках, коли необхідно вжити додаткових заходів безпеки, передає Корупція Маркет

Раніше таймер самознищення був доступний тільки для окремих повідомлень – ця функція з’явилася в месенджері на початку року. У «секретних чатах» також не можна буде переслати повідомлення.

Популярне: Контрабанда бурштину: як з України вивозять сонячний камінь

Для запобігання копіювання вмісту можливість зробити скріншот «секретного чату» буде заблокована в разі Android-пристрою. Користувачі iOS будуть отримувати повідомлення, якщо хтось зробить скріншот. Заборонити створення скріншотів на iPhone і iPad неможливо через особливості операційної системи.

У всьому світі Viber користуються більше 800 млн осіб. Як й інші популярні месенджери, він використовує повне шифрування повідомлень.

Самознищення повідомлень і блокування скріншотів стали популярними після появи месенджера Snapchat. Подібна функціональність також є в Telegram.

Нова версія Viber для iOS і Android з’являться в магазинах додатків в найближчі дні.


                         



Коментарі