Економіка України
Подобається

Як Кабмін “перемагає” бідність?

01/03/2017
Як Кабмін “перемагає” бідність?

Підвищення мінімальної зарплати до 3200 гривень в Україні стало для її громадян справжньою несподіванкою, в яку майже ніхто не вірив до останнього. Але це був відповідальний крок з боку уряду, який оцінив роботу своїх громадян в нинішніх ринкових умовах. Тепер у списку пріоритетів влади питання щодо підвищення соціальних стандартів та пенсій, передає Корупція Маркет

За повідомленнями Кабміну, на сьогодні вже є деякі сигнали про те, що кожен українець матиме гідну та забезпечену старість.

Популярне: Онлайн-позики: переваги та підводні камені кредитування в Інтернеті

Першим позитивним сигналом, за словами прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, являється той факт, що Пенсійний фонд поступово виходить з мінусу. "На сьогоднішній день хронічний дефіцит у Пенсійному фонді почав зменшуватися", – каже глава уряду. При цьому він наголосив, що це стало можливим завдяки тому, що Кабмін збільшив мінімальну зарплату фактично вдвічі. "Це дало змогу збільшити кількість офіційно працевлаштованих громадян України, і як наслідок – збільшити надходження податків до державного бюджету", – каже він. Наразі, за словами Гройсмана, забезпечити кожному пенсіонеру гідну пенсію, таку, щоб людям вистачало не лише на комунальні послуги, необхідні ліки та якісне харчування, а й на можливість їздити на відпочинки. 


                         



Коментарі