Економіка світу
Подобається

Ціна на нафту зросла ще більше, чого очікувати від лондонської біржі?

01/03/2017
Ціна на нафту зросла ще більше, чого очікувати від лондонської біржі?

Вартість травневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures вранці збільшилася на $0,11 (0,19%) – до $56,62 за барель, передає Корупція Маркет

До закриття ринку у вівторок ф'ючерси виросли в ціні на $0,09 (0,16%) – до $56,51 за барель.

Популярне: Онлайн-позики: переваги та підводні камені кредитування в Інтернеті

Ціна ф'ючерса на нафту BRENT на квітень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) піднялася на $0,05 (0,09%) – до $54,06 за барель. Контракт подешевшав на $0,04 (0,07%) – до $54,01 за барель за підсумками попередньої сесії.

Лютий був для нафтового ринку самим "похмурим" місяцем з 2003 року, діапазон коливань цін на нафту склав лише $3,72, відзначають аналітики Mizuho.

Інвестори продовжують оцінювати дані про виконання країнами-виробниками нафти умов угоди про скорочення видобутку, а також сигнали активізації представників сланцевої галузі в США. Міненерго США в середу опублікує офіційні дані про запаси нафти в країні, які, як очікується, вкажуть на збільшення запасів за підсумками сьомого тижня поспіль.

За оцінками експертів, опитаних газетою The Wall Street Journal, запаси нафти зросли минулого тижня на 2,4 млн барелів. Консенсус-прогноз аналітиків, опитаних S&P Global Platts, передбачає збільшення запасів на 2,1 млн барелів. Дані Американського інституту нафти (API), опубліковані у вівторок, показали підвищення запасів нафти в США минулого тижня на 2,5 млн барелів.


                         



Коментарі