Технології
Подобається

Назад у майбутнє! У Мережі виклали захоплююче відео польоту з реактивним ранцем

25/02/2017
Назад у майбутнє! У Мережі виклали захоплююче відео польоту з реактивним ранцем

Літаючі автомобілі і реактивні ранці зараз вважаються мейнстрімом, адже стільки розробників прагнуть їх виготовити і впровадити в масове виробництво, і при цьому всі віддають собі звіт в тому, що такі винаходи на перших парах є небезпечними. 

Але навіть такий сигнал не вправі зупинити справжніх ентузіастів і передовиків-новаторів, які готові випробувати все першими, та й як можна встояти перед спокусою заволодіти чимось таким, чого немає у всіх інших — ніяких грошей не шкода, особливо після таких приголомшливих відео, як це.

Цей дивовижний по своїй красі ролик, який так і наповнений запахом майбутнього, відзняли Тайсон Хендерсон (Tyson Henderson) і Картер Хоган (Carter Hogan), для цього вони використовували величезну кількість різноманітних пристроїв для зйомки, включаючи камеру RED Weapon, a також апарати GoPro Hero 4, три камери, встановлені на дрони, які й відзняли весь матеріал в повітрі. 

Ранець здатний знаходитися в повітрі протягом всього чотирьох хвилин, пального ж у команди було на 15 таких коротеньких вильотів, тому хлопцям було важливо відзняти кожну деталь польоту з різних кутів.


                         



Коментарі