Технології
Подобається

Майданчик для шопінгу: у Viber відкриваються нові можливості

24/02/2017
Майданчик для шопінгу: у Viber відкриваються нові можливості

Вже в наступному місяці розробники месенджера Viber додадуть новий розділ для швидкого доступу до товарів прямо у вікні чату. З огляду на те, що власником компанії є найбільший японський інтернет-рітейлер Rakuten, такий крок виглядає цілком логічним. Спочатку функція буде працювати в тестовому режимі, передає Корупція Маркет

У чат за покупками

Сьогодні більше половини власників смартфонів так чи інакше здійснюють покупки зі свого пристрою, але це не завжди зручно. В процесі вибору підходящого товару користувачеві доводиться постійно перемикатися між додатками, копіювати опис товару або робити скріншоти. Viber пропонує більш зручне рішення, коли можна не тільки знайти товар, а й обговорити його в чаті з друзями або представниками бренду (з минулого року в месенджері працюють паблік-акаунти компаній).

Популярне: Будьте дуже обережними: в Україні масово продають спеції зі смертельною отрутою

Щоб перейти в розділ з товарами, досить натиснути на відповідну кнопку в вікні чату Viber. В програмі присутнє сортування по брендам і категоріям, а продукт, що сподобався, можна відправити в чат подрузі чи другу, або ж відразу перейти на сайт магазину. Сервіс буде постійно розширювати список партнерів.

Поки не для всіх

6 березня 2017 року мешканцям США стане доступна бета-версія Viber з розділом для шопінгу, про запуск функції в інших країнах буде оголошено окремо. Нещодавно новий глава компанії Джамел Агау заявив, що в месенджері з’являться і інші види послуг, наприклад, резервація столиків в ресторані.


                         



Коментарі