Технології
Подобається

iPhone 8: яким насправді буде новий “яблучний” смартфон?

20/02/2017
iPhone 8: яким насправді буде новий “яблучний” смартфон?

Поки це тільки чутки, домисли і думки. Але iPhone 8, про який сьогодні говорять рядові користувачі і експерти диванних військ, може отримати всі або частину таких нововведень. Сам iPhone 8 вийде на початку осені 2017. Це буде ювілейна дата – 10 років існування айфонів на ринку, інформує Корупція Маркет

1. Обговорюваний iPhone 8 може виявитися iPhone Pro. Разом з iPhone 7s в двох розмірах дійсно можемо побачити прокачану професійну модель. Тоді в кожній з ключових лінійок Apple будуть звичайні і просунуті.

Популярне: Ви упадете зі стільця! Стало відомо, якою буде нова ціна газу

2. Touch ID можуть доповнити сенсорами райдужки ока. Таким чином компанія скопіює цікаву можливість провального через відомы проблеми Samsung Galaxy Note7. І прокачає рівень безпеки пристрою.

3. Смартфон не буде повноцінно працювати з коробки. І мова в даному випадку про бездротову зарядку. Пристрій повинен отримати зарядку, що працює по індукційному принципу (як в Samsung і ін), але саму панель в коробку не покладуть.

4. Час зарядки смартфона значно скоротиться. Актуальну швидку зарядку (особливо на Plus-моделях) важко сприймати серйозно. І в новому пристрої її можуть прокачати до актуального рівня — як 90%+ за 90 хвилин.

5. Пристрій отримає новий L-подібний акумулятор. За розміром iPhone 8 буде повторювати iPhone 7. А по ємності акумулятора — iPhone 7 Plus. Це стане можливим за рахунок нової форми. Але чекати буму автономності все ж не варто.

6. OLED-екран отримає щільність точок близько 520 PPI. До сьогоднішнього дня Apple вже закріпила документально постачання близько 160 млн. таких панелей. І кожна може отримати дозвіл 2800х1125 точок. Але корисними виявляться 2436х1125.

7. Touch ID не буде працювати з усім екраном відразу. 364х1125 точок нижній частині екрана займе функціональна панель iPhone 8 на манер Touch Bar. Тільки вона зможе зчитувати відбитки пальців. І отримає фічі управління iOS.

8. Смартфон зможе стежити за пошкодженнями корпусу. Найчастіша поломка iPhone — розбитий екран. Пристрій зможе контролювати його цілісність, виявляючи невеликі тріщини, щоб гарантувати вологозахист за новим стандартом.

9. Вологозахист може нарешті досягти рівня iP68. Такий пристрій повинен працювати на глибині більше одного метра протягом 30 хвилин. І саме працювати, а не виживати. Тому чекаємо підводну зйомку і нашестя знімків морських глибин.

10. Ціна на найбажаніший iPhone досягне $1 тис. Ціна на iPhone 8 Pro або iPhone дійсно може виявитися сильно дорожче більш простих iPhone 7s (Plus). Тому девайс буде нішевою іграшкою для гіків і тих, хто не рахує гроші.


                         



Коментарі