Технології
Подобається

Vodafone Україна і Nokia оновлять мережі на сході країни

16/02/2017
Vodafone Україна і Nokia оновлять мережі на сході країни

Мобільний оператор Vodafone Україна спільно з компанією Nokia модернізують та розширять мережу мобільного зв'язку на сході України.

Про це повідомила прес-служба українського оператора, передає Корупція Маркет

Як зазначається, оператор планує модернізувати мережу 2G, розгорнути мережу 3G і одночасно підготуватися до впровадження 4G в східних областях України.

"Фахівці підрозділу Services Nokia нададуть послуги з планування, встановлення, інтеграції та оптимізації мережі, а також нададуть технічну та операційну підтримку, щоб забезпечити швидке і ефективне розгортання мережі", – йдеться в повідомленні.

За словами заступника генерального директора Vodafone Україна по регіону Північ Сергія Самокрика, з лютого почнеться запуск 3G у великих містах сходу, які знаходяться на підконтрольній території Україні.

У найближчі місяці 3G мережу Vodafone буде запущена в 8 містах сходу. Першими 3G послугами Vodafone зможуть скористатися жителі Краматорська – мережа в місті буде запущена до кінця лютого.

"Надалі побудована мережа буде повністю готова до впровадження технології 4G", – зазначив віце-президент Nokia з регіону Східної Європи Деметріо Руссо.


                         



Коментарі