Технології
Подобається

“У конкурентів сплагіатили?”: iPhone 8 оснастять дисплеями від Samsung

13/02/2017
“У конкурентів сплагіатили?”: iPhone 8 оснастять дисплеями від Samsung

IT-журналісти повідомляють про несподіване рішення компанії Apple щодо «начинки» наступної лінійки «яблучних» смартфонів, повідомляє Корупція Маркет

iPhone 8 можуть отримати дисплеї південнокорейського виробника Samsung, незважаючи на те, що компанії є друга для друга головними конкурентами.

Джерела стверджують, що контракт Apple і Samsung за дисплеїв для наступних «айфонів» був досить великим — «яблучний» гігант купив у своїх конкурентів близько 60 млн дисплеїв, вартість покупки в сумі досягає позначки в 4,3 мільярда доларів. Фахівці вже підрахували, що вартість дисплея для iPhone 8 буде становити майже 72 долара, тоді як нинішні моделі «айфонів» оснащені більш дешевими дисплеями.

Популярно: “3200? Це смішно і несерйозно!”: стало відомо, яка мінімалка в країнах Єврозони

Не виключається, що з-за більш дорогих дисплеїв любителів iPhone буде чекати небажаний сюрприз у вигляді захмарно високої ціни на гаджет, адже дисплей є найдорожчою деталлю цих смартфонів. Як раніше з'ясовували журналісти, вартість дисплея для iPhone 7 обійшлася в 43 долари. Передбачається, що ціни на iPhone 8, як і сам гаджет буде представлений восени-2017 — Apple за непідтвердженими даними планує представити відразу три моделі смартфонів.
 


                         



Коментарі