Головні Новини
Подобається

“А вони є?”: Гройсман оцінив позитивні результати зростання мінімальної зарплати

10/02/2017
“А вони є?”: Гройсман оцінив позитивні результати зростання мінімальної зарплати

Підвищення мінімальної заробітної плати в Україні сприятиме зростанню ВВП, і він досягне 0,5 відсотків додатково. Як інформує  прес-служба українського уряду, сьогодні про це розповів Володимир Гройсман.

За словами українського прем'єр-міністра, підвищення мінімалки позитивно позначиться на зростанні економіки, крім того, це вплине і на справедливість в оплаті праці.

«Тільки від одного цього рішення зростання ВВП додатково буде близько 0,5 відсотків. Нацбанк залишив прогноз інфляції на колишньому рівні – від семи до дев'яти відсотків, і такий прогноз ще раз підтверджує, що зростання мінімальної заробітної плати позитивно позначиться на економічному зростанні в країні », підкреслив прем'єр.

Популярне: Медична реформа: яке лікування і медпослуги хочуть надавати безкоштовно

«Скоро ми також станемо свідками того, що реальна зарплата в країні збільшиться, її забезпечать на належному рівні. Дефіцит Пенсійного фонду також буде зменшено, і це великий крок до справедливої ​​пенсійної системи в Україні. Це рішення дасть тільки якісне вплив на українську економіку », зазначає прем'єр-міністр.


                         



Коментарі