Технології
Подобається

8 гаджетів в подарунок, через які з тобою розлучаться

10/02/2017
8 гаджетів в подарунок, через які з тобою розлучаться

Робити подарунки – це мистецтво. А робити подарунки на 14 лютого – це максимально складне мистецтво. Особливо якщо адресат – експерт з технологій і гаджетів і за сумісництвом представниця прекрасної половини людства. Саша Митрошина спробувала перейнятися романтичним передсвятковим настроєм і написала список з восьми гаджетів, які б їй зовсім не хотілося отримати в подарунок на День всіх закоханих.

1. Портативна зарядка для смартфона. Кажуть, найгірше прокляття для дівчини – нудний чоловік. А нудніше подарунок, ніж цей, придумати складно. Я навіть мовчу про те, що така штука вже давно лежить в будь-якій сумочці власниці айфона. Я вже півтора року як користуюся придатним акумулятором з AliExpress.

2. А, ні, я знаю подарунок банальніше. Це фітнес-трекер. По-перше, він у мене вже є (і не один, при бажанні можна їх носити хоч на кожній кінцівці). По-друге, як правило, ентузіазм використовувати його закінчується через пару місяців, тому такі штуки просто марні.

Популярне: Медична реформа: яке лікування і медпослуги хочуть надавати безкоштовно

3. Китайський смартфон. Тільки якщо це останній флагман Xiaomi, і то за умови, що у мене буквально напередодні помер в муках попередній смартфон і я попросила тебе купити мені новий. І назвала конкретну модель. Позбавити мене задоволення вибрати собі новий смартфон (а я нічого не люблю так само сильно) – це як мінімум нелюдяно, і в такому разі не прошений мною подарунок відправиться прямо на Avito.

4. Вибратор. Дуже погана ідея. Це дозволено максимум моїй подрузі. Що взагалі чоловіки розуміють в секс-іграшках? Та й виглядає це як бажання піти від своїх прямих обов'язків. Або як натяк на мою непривабливість. До того ж вібратор – це та річ, яку я хотіла б вибрати сама.


5. Ваги. Такий жирний (ха-ха!) Натяк. Залиш їх собі. Мабуть, якби мій хлопець прийшов до мене на 14 лютого з вагами, то він би перестав бути моїм хлопцем в ту ж секунду. Навіть якщо це круті наворочені ваги, що синхронізуються зі смартфоном.

6. Мультиварки, міксер, м'ясорубку і інші кухонні приблуди залиш в якості подарунків двоюрідної тітки на ювілей. Це речі, які треба купувати, коли в них є потреба, а не як романтичний (!) Подарунок. Якими б корисними і практичними вони не були. "Мила, я так тебе люблю! А ще люблю функції, які ти виконуєш. Ось тобі штука, яка допоможе тобі обслуговувати мене ще краще". Померти від радості.

7. Гаджети для збільшення грудей. Вбила б! Ну і що, що маленька. Ти сам вибрав таку жінку, тепер терпи.

8. iPhone не останню покоління. По-перше, швидше за все, він вже в мене є. По-друге, серйозно? Ти жебрак або без фантазії, якщо не можеш або купити останній айфон, або просто вибрати щось цікаве і при цьому відповідне бюджету.

Чоловіки, моя вам порада: якщо хочете подарувати гаджет – згадайте, що у неї вже є, і подумайте, що вона хоче. Зазвичай це не так вже й складно зрозуміти, особисто у мене бажання написані прямо на лобі великими літерами. І будьте, чорт візьми, романтичніше, це ж 14 лютого! Це свято ми-ми-ми і рожевих сердечок, а не день корисної побутової техніки. Краще банальні троянди, плюшевий ведмідь і корзина кіндерів, ніж щось непотрібне і не підходяще вашій дівчині.


                         



Коментарі