Технології
Подобається

Роботи випікають свіженьку піцу (відео)

08/02/2017
no-cover

Роботизована лінія з виробництва піци Marta – важливий і потрібний співробітник компанії Zume Pizza. Вона допомагає людям на кухні. Наприклад, видавлювати соус на заготовки і рівномірно його розмазувати по всій площі майбутньої піци. А потім прибирати її в духовку. Повідомляє Корупція Маркет.

До речі, «доходить» піца вже в вантажівках, які розвозять замовлення клієнтам. Кожна піца лежить в окремій духовці, налаштованому на певний режим, відповідно до пори доставки.

Людей на кухні всього четверо. Вони займаються викладкою начинки, пакуванням і нарізкою. Але і цим чотирьом співробітникам скоро доведеться поступитися своїми місцями іншим роботам. Машина не втомлюється, не спить і ніколи не пожаліє покласти в піцу потрібну кількість інгредієнтів, а ще вона пристійно заощаджує гроші, які керівництво компанії витрачає на підвищення заробітної плати співробітників.

Коли на кухні компанії з'являться нові роботи, людей переведуть на інші посади, а «розумні бляшанки» повністю візьмуть весь процес приготування піци на себе.

Зараз керівництво стартапу очікує, що вже в найближчі місяці вони зможуть знайти роботів, здатних вимішувати, розкачувати тісто і класти на круги топінг. У цьому випадку люди на кухні Zume Pizza готуватимуть потрібну кількість інгредієнтів і складати рецепти. Але навіть ці роботи, насправді, не такі круті, як це може здатися на перший погляд, адже їм ніяк не обійтися без людей-кухарів і програмістів.

Останні, до речі, складають більшу частину штату компанії. Невелика компанія Zume Pizza вже робить близько двох сотень піц в день, але це тільки початок, адже поки в ній занадто мало роботів. Власники підприємства впевнені, що скоро вони почнуть працювати по всій території США.


                         



Коментарі