Махінації
Подобається

Велика торговельна мережа заявила про продовження атак

20/12/2016
Велика торговельна мережа заявила про продовження атак

У компанії АТБ заявляють, що події біля одного з магазинів в Києві 20 грудня є черговою атакою на компанію, передає Корупція Маркет

Про це пише РБК-Україна, зазначаючи, що у вівторок до одного з магазинів мережі, розташованому в столиці за адресою Харківське шосе 151, організовано під'їхали люди у військовій та цивільному одязі і влаштували імпровізований мітинг. Темою зборів стала нібито має місце діяльність компанії на Донбасі.

ЗМІ згадали, що раніше про подібний заявляв народний депутат Артем Вітко. Однак відповіді на відправлені політиком запити в СБУ і Генеральну прокуратуру України не підтвердили інформації про роботу компанії на окупованих територіях, а також існує багато інформації, яка підтверджує непричетність АТБ до діяльності на окупованих територіях. Після цього нардеп приніс публічні вибачення.

У заяві компанії АТБ йдеться, що учасники мітингу біля столичного торгового об'єкта заблокували роботу магазину, заблокувавши доступ до нього покупцям. Керівництво торгового об'єкта викликало поліцію. «Ми очікували чогось подібного після виходу замовного дискредитаційного сюжету на одному з центральних телеканалів. Сьогодні вже немає сумнівів в тому, що все, що відбувається – ланки одного ланцюжка, етапи однієї і тієї ж атаки на наше підприємство », – повідомили в прес-службі АТБ.

ЗМІ нагадали, що раніше компанія опублікувала спростування на сюжет 5-го телеканалу, який звинуватив торговельну мережу в роботі на окупованих територіях. В АТБ підкреслили, що насправді, в Криму компанія не функціонує з 2014 року, а в зоні АТО з самого початку бойових дій не має можливості контролювати майно, компанії (від приміщень до фірмового одягу співробітників). Більш того, за даними прес-служби, втрати компанії через захоплення магазинів на Сході України перевищили 7 млрд грн.


                         



Коментарі