Технології
Подобається

У Instagram з’явилася функція прямої відеотрансляції

13/12/2016
У Instagram з’явилася функція прямої відеотрансляції

Користуватися новою функцією поки можуть тільки жителі США.

Мобільний додаток Instagram офіційно обзавелося функцією прямої відеотрансляції, яка тепер доступна всім жителям США, повідомив спеціалізований онлайн-портал TechCrunch.

Користувачі зможуть запустити трансляцію, натиснувши спеціальну кнопку в додатку, яка з'явиться після його поновлення. "Живе" відео буде обмежено однією годиною. При цьому воно не зберігається на серверах, тому переглянути ролик ще раз неможливо.

У цьому полягає головна відмінність від таких схожих сервісів, як Facebook Live і Periscope, користувачі яких можуть "відмотати" трансляцію тому чи переглянути її пізніше, пише TechCrunch.

Як зазначає портал, скористатися новою функцією Instagram поки зможуть лише жителі США. У найближчі тижні нововведення, як очікується, буде доступно і в інших країнах.

Додаток Instagram було запущено 6 жовтня 2010 року і спочатку призначалася лише для смартфонів від Apple. У квітні 2012 року сервіс став доступний для користувачів платформи Android. Тоді ж компанія Facebook купила Instagram за $ 1 млрд. У червні 2016 року кількість користувачів сервісу перевищила позначку в 500 млн чоловік.


                         



Коментарі