Без категорії
Подобається

Китайці будуть залежні від лайків.

13/12/2016
Китайці будуть залежні від лайків.

Китайці будуть залежні від лайків.

Поки фанати соцмереж все більше стають залежними від оцінки підписників своїх дій, фото, коментарів і постів, страждаючи від браку лайків або пишаючись їх величезною кількість, влада Китаю придумала, як використати це явище в своїх інтересах.

Незабаром в КНР кількість лайків буде безпосередньо впливати на якість життя кожної конкретної людини, пишуть зарубіжні ЗМІ.

Уряд Піднебесної вирішив ввести в країні систему соціальних рейтингів. Причому його формуватиме не тільки вподобання в соціальних мережах, але і лайки за покупки, поведінка на дорозі, ставлення до колег тощо.

Відповідно до цієї задумки, в Китаї розроблять систему, яка буде оцінювати все, що можна оцінити. Рейтинг, створений цією системою, дозволить людині з великою кількістю лайків отримати можливість навчатися в престижному закладі, зупинятися в дорогих готелях, відвідувати ресторани і розраховувати на більш якісне соціальне і медичне обслуговування.

Якими будуть наслідки від введення такої практики, поки не береться прогнозувати ніхто, так само, як невідомо і те, чи будуть якісь програми допомоги людям з великою кількістю негативних оцінок.
 


                         



Коментарі