Махінації
Подобається

Еко-маркет подав позов проти Київради через заборону продажу алкоголю

06/12/2016
Еко-маркет подав позов проти Київради через заборону продажу алкоголю

Компанія Еко (Київ), що розвиває українську мережу супермаркетів ЕКО-маркет, звернулася до Окружного адміністративного суду Києва з позовом до Київської міської ради з вимогою скасувати рішення про заборону реалізації алкогольних напоїв на території Києва в нічний час.

Про це йдеться в оголошенні, розміщеному в газеті Хрещатик від 6 грудня, передає Корупція Маркет

Так, судове засідання за позовом компаній ЕКО, Симпатик і Ексім Транс Трейд Фуд (всі – Київ, входять в мережу ЕКО-маркет) про визнання рішення Київради від 22 вересня 2016 року Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі у Києві відбудеться 13 грудня 2016 року.

Нагадаємо, 22 вересня, Київська міська рада прийняла рішення про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі Києва з 23:00 до 10:00 (крім ресторанів). Рішення набуло чинності 12 жовтня. Як заявляв керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко, воно необхідно для зниження рівня вуличної злочинності.

29 листопада, повідомлялося, що Окружний адміністративний суд Києва 1 і 7 грудня розгляне два позови до Київського міськради про визнання протиправним та скасування рішення від 22 вересня 2016 року про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі в столиці.


                         



Коментарі