Технології
Подобається

Франкенштейн прорекламував айфон у зворушливому різдвяному ролику

23/11/2016
Франкенштейн прорекламував айфон у зворушливому різдвяному ролику

Компанія Apple приготувала спеціальне послання для всього світу, який невдовзі збирається святкувати Різдво, передає Корупція маркет.

"Яблучна" компанія опублікувала різдвяний рекламний ролик під назвою "Свято Френкі", головним героєм якого став Франкенштейн. 

За сюжетом відео монстр, якому так самотньо на свята, вирішує привітати городян з Різдвом. Для цього він записує на диктофон iPhone 7 звуки музичної шкатулки – мелодію різдвяної пісні "Home for the Holidays", та відправляється до міської ялинки.

На головній площі міста Франкенштейн запалює лампочки на шиї і під записану на смартфон мелодію виконує перший куплет різдвяної колядки. Городяни насторожено спостерігають за монстром. Та його виконання було недовгим – після того, як Франкенштейн проспівав кілька рядків, одна з лампочок гасне, і він розгублено перериває своє колядування.

Але пісню раптом підхоплює маленька дівчинка, а потім і весь натовп, що стоїть навколо ялинки. В кінці ролика Франкенштейн, зворушений теплим прийомом, пускає сльозу. А на екрані з'являється слоган реклами: "Відкрий своє серце для всіх". Саме ці слова і стали різдвяним посланням Apple.


                         



Коментарі