Економіка України
Подобається

Лічильники впливають на помилки в платіжках

16/11/2016
Лічильники впливають на помилки в платіжках

Ситуація з помилками в платіжках за комунальні послуги для місцевих жителів Києва поставила багато питань до систему нарахування тарифів.

Заступник голови Київської міської адміністрації Петро Пантелеев пояснив ситуацію з рахунками за комунальні платежі і вказав, жителі яких будинків за власним бажанням страждають від помилок платіжках.

"Проблемною є якраз та категорія будинків, де немає лічильників. Ось якраз про цю категорію йдеться в плані помилок, в плані цих ось методів нарахування, тому по кожному будинку будуть інформуватися люди шляхом оголошень на будинках. Нам треба робити інтенсивну комунікацію з киянами, в будинках яких ще немає лічильників, і за кожним будинком всі повинні знати об'єктивну вартість комуналки і можливості для перерахунку. Я думаю, що зима в цьому плані буде досить складною, але ми як раз наполягаємо на тому, щоб максимально прозоро "Київенерго" працювало, і в разі, якщо якісь збої або помилки, виправляли це оперативно і робили перерахунок",

– повідомив Пантелєєв.

tyle="text-align: justify;"> Чиновник столичної адміністрації зазначив, що в будинках з лічильниками немає таких проблем.


                         



Коментарі