Економіка світу
Подобається

Нові платіжки: кому біда, а кому – піар!

12/11/2016
Нові платіжки: кому біда, а кому – піар!

Кременчужани вийшли на площу «воювати» з тарифами.

Кременчужани, отримавши нові платіжки, вирішили, як то кажуть «не відходячи від каси» зустрітися з представниками місцевої влади та керівниками компаній, що надають послуги. Мітинг розпочався о суботній полудень, однак пішов він не по зовсім стандартним сценарієм.

З одного боку свободівець Костянтин Красовський виступав перед своїми однодумцями з партійною символікою, а трохи віддалік активістка Анна Бутова і її прихильники спілкувалися з представниками місцевої влади, зокрема секретарем міськради Юрієм Гриценко, комунальниками та представниками компаній, що надають послуги.

Правда, конструктивним діалог в якому кременчужани навперебій скаржилися на якість і вартість комунальних послуг, назвати складно.

«Я думаю, що діалог потрібно вести не на вулиці. Компроміс шукати потрібно однозначно, але ж ні Теплоенерго ні Міськгаз місцевій владі не підкоряються », – говорив Юрій Гриценко.

Анна Бутова ж вирішила, що правильним підсумком стане звернення до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, підкріплене підписами городян. Мова в зверненні піде конечяно ж про непідйомні тарифів для людей. Аналогічне звернення отримає і мер Віталій Малецький.


                         



Коментарі