Технології
Подобається

Кортеж для короля!

10/11/2016
Кортеж для короля!

Для Трампа готують 10 лімузинів вартістю понад 20 мільйонів.

45-й президент США отримає автомобіль нового покоління, який буде економічнішим від машин, на яких їздили його попередники.

Дональд Трамп, обраний новим президентом США, не їздитиме на Кадилаку, на якому їздить теперішній глава держави Барак Обама. Лімузин для нього створюють з нуля, передає Корупія маркет.

Як пише видання, лімузин Трампа вже проходить випробування, а його випуском займається концерн General Motors.

У випадку перемоги нову автівку отримала б також Гілларі Клінтон, оскільки розробкою автомобіля президента GM зайнявся до початку президентської гонки. Секретна служба США замовила його ще в 2013 році.

За неофіційними даними, серія броньованих автомобілів для нового президента США обійдеться в 20 мільйонів доларів. Концерн випустить одразу 10 лімузинів приблизно по 2 мільйони доларів кожен.

Така кількість машин для першої особи держави необхідна для забезпечення охорони і безпеки глави держави. Візуально автомобілі будуть абсолютно однаковими, але будуть використовуватися в різних містах і країнах і в залежності від конкретної ситуації.

За попередніми даними, новий лімузин Трампа буде важити близько 5 тонн, а товщина броні становитиме приблизно 20-22 сантиметри. Лімузин Трампа буде економічнішим від своїх попередників.

56e91ecf3a2c4_1(4312)

Як прогнозують, вперше його можна буде побачити вже під час інавгурації новообраного президента у січні 2017.


                         



Коментарі