Економіка світу
Подобається

У Китаї постійно зростають онлайн-платежі

30/10/2016
У Китаї постійно зростають онлайн-платежі

Електронні платежі, зокрема мобільні транзакції, ростуть у Китаї з 2013 року, повідомляють в оновлених даних від People’s Bank of China.

У 2 кварталі 2016 року банки обробили 32,32 млрд електронних платіжних операцій на суму $86 трлн, зокрема 6,14 млрд мобільних платіжних операцій, повідомляє Корупція. Маркет

Обсяг мобільних платежів зріс на 10% в річному обчисленні, йдеться в звіті банку. Небанківські платіжні установи у другому кварталі обробили 37,71 млрд платіжних онлайн-операцій, що на 111% більше в річному численні.

Основні мобільні платіжні системи  охоплюють в собі Alipay і WeChat Pay. На ринок, що зростає, також прийшли мобільні платіжні системи. Після запуску сервісу Apple Pay в Китаї в лютому 2016 року, до них приєдналися Samsung Pay, Huawei Pay і Mi Pay.

Інший китайський платіжний сервіс UnionPay рекомендує власникам карток UnionPay використовувати свій мобільний платіжний сервіс під назвою QuickPass, пропонуючи знижки та інші переваги у майже 60 тис. онлайн- і оффлайн-продавців до кінця жовтня 2016 року.


                         



Коментарі